Doneren

Hoe financieel te schenken?
Het werk van JmeO is deels financieel ondersteund door donaties van individuen en kerken/groepen. Dit is NIET de enige bron van inkomsten maar een belangrijke. Lees meer onder FAQ ‘Waar komt het geld vandaan.’

Een van onze Fundamentele Waarden zegt: JmeO is geroepen om een leven in afhankelijkheid van God te leiden als het gaat over financiële voorziening. Voor individuele personen en JmeO gezamenlijk komt deze voorziening hoofdzakelijk door Gods kinderen. Op de zelfde manier waarop God en anderen vrijgevig zijn naar ons toe, verlangen wij er naar vrijgevig te zijn. JmeO’ers geven zichzelf, hun tijd en talenten aan God via de organisatie zonder een vergoeding te verwachten.

Donaties die vanuit Nederland of andere EU landen worden gedaan zijn belastingaftrekbaar. JmeO Nederland (Stichting) bezit de ‘ANBI’ status. Dit is een formele erkenning van het feit dat wij als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ worden gekenmerkt.

Donaties / giften kunnen worden overgemaakt naar:
Bank overschrijving:  ‘Stichting Jeugd met een Opdracht’ in Heerde, met vermelding van ‘Nationaal kantoor’. Bankrekeningnummer is: NL 38 RABO 0326 5210 62 

 

CBF-ERKEND — ANBI YWAM ———————————————————————————————-

CBF keurmerk – Met ingang van 1 januari 2017 heeft Jeugd met een Opdracht het keurmerk ontvangen van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Dit is een onafhankelijke stichting die al sinds 1925 toezicht houdt op het inzamelen van geld voor goede doelen. Organisaties die erkend willen worden als goed doel moeten aan verschillende eisen voldoen. Erkende goede doelen weten wat ze willen bereiken, hebben hun organisatie op orde en vertellen daar open en begrijpelijk over. Het CBF functioneert ook als vraagbaak voor gevers, kenniscentrum voor de sector, klachtenloket en adviseur van (lokale) overheden.

Voor meer informatie: Centraal Bureau Fondsenwerving, web: www.cbf.nl

ANBI – JmeO is ook erkend door de Nederlandse belastingautoriteiten als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Hierdoor is het mogelijk voor donateurs om hun giften aan JmeO of JmeO projecten af te trekken van hun bruto inkomen voordat inkomstenbelasting wordt berekend. http://www.anbi.nl/anbi-goede-doelen/ laat de complete lijst zien, incl Jeugd met een Opdracht.