Op avontuur met God

Jeugd met een Oprdacht Nederland bestaat veertig jaar. Romkje Fountain heeft aan de wieg hiervan gestaan. Over dit begin heeft zij een boek geschreven.

800_300_1_29278_0_nl_kl

In ‘Op avontuur met God’ blikt Romkje terug, laat ze zien hoe God mensen in de afgelopen veertig jaar heeft geleid en kijkt ze vooruit in het vertrouwen dat God dit werk zal voortzetten en een nieuwe generatie bereid zal vinden om de fakkel over te nemen en door te geven.

Op avontuur met God gaat over het verhaal van mensen die de uitdaging van een missionair leven met God aandurfden, zowel over de mooie en ontroerende momenten als over de momenten waarin er zorgen waren.

Interessant voor jongerenwerkers, voor jonge mensen die op zoek zijn naar een waardevolle invulling van een bepaalde periode in hun leven, en voor mensen die bij JmeO betrokken zijn (geweest) of deze beweging een warm hart toedragen.

Romkje Fountain richtte in 1973 samen met een aantal anderen JmeO in Nederland op. Romkje en haar man Jeff werkten jaren als leiders binnen JmeO. Momenteel werken ze samen binnen het Schuman Centre, een centrum voor Europese Studies.